Thursday, January 21, 2010

lesen

keinginan aku untuk belajar memandu semakin memuncak-muncak seperti keinginan aku untuk makan ketika lapar. aku lihat di status facebook mahupun myspace semua orang *segelintir la sedang menunggu L walhal aku mendaftar pon tidak lagi. setelah penat aku memujuk ayah yang hanya bermodalkan air liur, akhirnya ayah bersetuju mendaftarkan aku di pusat memandu.yeay!!

ingat ahad ni boleh mula pergi ceramah, tapi pakcik tu cakap dah penuh. aku baru nak skip ajar budak minggu ni. jadi ceramah pada 31 JANUARI ini. rutin harian aku pun akan mula berubah. apapun aku rindu nak balik sekolah. mungkin statement ni agak pelik bagi anda. tapi aku rindu zaman-zaman sekolah lebih-lebih lagi zaman kami bergelar SUPER SENIOR. habit aku masa form 5, panggil junior suruh carikan syiling 3 ringgit. yang jadik mangsa junior yang lalu tangga depan dorm. masa jadik junior, bawah katil tu la tempat kami sorok daripada kejahatan senior-senior yang nak suruh itu, suruh ini. nak pergi sekolah pun boleh doa dalam hati tak terserempak senior. kalau nak cerita tentang kenangan sampai berjela-jela entri ni pon tak akan habis. tapi sepahit-pahit kenangan tu la akan kita bawa sampai bila-bila.

3 comments:

amirah athirah abdul aziz said...

HAHA, ak ingat time tu!
byk kali kau suro jj carikan coins.
HAHA, ingat tak yg kite suro jn pegi koop ak mintak belikan nescafe tin, tgk2 die belikan 3 in 1? HAHA, siodd. lawak2.

syahira said...

kahkah..
tau xpe..
nnti naek skul amik result ak nk jmpe ar jj tuh..
bwk skali nscfe 3 in 1.
souvenir.huhu

Aw Yong SaN said...

well, cam bes plak............ bile citer2????? minta YM....ni YM saya
YM: hercule_alif@yahoo.com
FB:zinadine conan
blog: zawyongsan@gmail.com

saya masi baru dalam blog..ajar saya.... add my YM k.... nak dgar citer sal asrama awak....