Thursday, February 25, 2010

instructor aku pengkid

dashyat tak tajuk entry kat atas?HAHA. actually macam ni."instructor aku pengkid?". kenapa tanda soal. sebab kesahihan tidak dapat dikenalpasti.

masa mula-mula sampai di driving academy, pertama sekali yang aku ingin tahu instructor aku lelaki ke perempuan. kalau perempuan, mungkin selesa. tapi biasa orang cakap instructor perempuan garang. abang emi (merangkap driver, ceh) tunjuk borang dan nama instructor aku, CIK SAMSIAH. dan soalan paling tak logik aku tanya, "lelaki ke permpuan?". eh, semestinya perempuan, nama samsiah.

setelah tunggu agak lama, akhirnya bersua juga dengan cik samsiah. first impression aku, "rock gak makcik ni." rambut pendek, cara jalan memang lagi sopan aku la.hehe.sebelum memulakan sesi mengajar, dia belanja sarapan. "save duit aku."

setelah tiga jam, belok sana, belok sini, parking, naik bukit, enjin mati dah berapa kali, kaki aku kebas sampai susah nak jalan, ketawa, menjerit sebab terbabas, tamat sudah praktikal aku.

masa on the way balik.

aku: weh. instructor aku perempuan berjiwa rock.

zana: yeke?HAHA

abg emi: ko jangan main2, dia pengkid tuh.

aku: huh?tipu la.

abg emi: yela. nanti dia minat kat ko, susah ko. dah la dia minat perempuan lembut2.

dengar je perkataan pengkid, minda aku berputar balik sewaktu beberapa kali dia pegang tangan aku untuk control stereng.

sumpah tak nak jumpa dia dah.

9 comments:

Nina Nutter said...

lawak seh. ngorat ah apa lagi haha

syahira said...

nina: HAHA.tlg la.bkn taste ak.HUAHAHAHA

farid™ said...

haha..syahira.dye mengambil kesempatan kew kat awk?haha..bahaya btl..

sayaBerd said...

kahkahkah.
terima je la cinta dia.
ekeke

syahira said...

farid: HAHA.xla.abg tu bwat lawak.tgk dye normal je.

berd: xnk!xnk!aku normal kot.

.shin. said...

manager aku lesbian ouh.hahaha

syahira said...

shin: lesbian leh terima kot.dy kcau sesame lesbian.HAHA

Anonymous said...

Hi everybody! I don't know where to begin but hope this site will be useful for me.
I will be happy to get some assistance at the beginning.
Thanks and good luck everyone! ;)

Aw Yong SaN said...

hahaha.........apa pun, jgn mengangu pembelajaran....hahaha rabu ni saya JPJ test dah, takut, lgpun baru pegang kereta