Friday, April 16, 2010

MELAKA

hari ni dah boleh check matriks. tak sempat nak tidur balik, aku terus bukak website matriks. tak ada la selambat nak check JPA. tak sampai 5 minit, dah boleh bukak. masa mula-mula isi borang matriks, first choice memang la nak dekat-dekat, so mintak kat johor. 2nd choice melaka. yang last sekali baru kedah. memang confident gila dapat johor. sebab rata-rata orang johor dapat kat johor. tapi, ini yang aku dapat.


Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi,
Kementerian Pelajaran Malaysia.
Nama: SITI NURSYAHIRA BT MOHD SAFIE
No Kad Pengenalan: 92111901****
Program Pengajian : PROGRAM SATU TAHUN
Kursus: M001-SAINS
Nama kolej:11-KOLEJ MATRIKULASI MELAKA (KMM)
Tarikh Mendaftar:10 MEI 2010

mata yang stim ala-ala mat gian tu terus segar bugar. tak sempat apa-apa, aku dah terguling-guling. tak pernah langsung terpikir dapat kat melaka. rasa macam tercampak pergi negeri mana tah. apa pun tunggu panggilan asasi. kalau dapat asasi aku akan bagi bunga tanda selamat tinggal Kolej Matrikulasi Melaka.

p/s: terima kasih pihak matriks kerana terima tawaran saya.

3 comments:

aainaa said...

tau x sape2 dpt m3x pontian??

Aw Yong SaN said...

tahniah, semoga berjaya dalam hidup.... :-p

Anonymous said...

tahniah....
wat lar pilihan yg
terbaek dalam hidup..
semoga cite2 yg dikejar
akan tercapai...